Home / Beoordelingen

Beoordelingen van klanten

Onderstaand vindt u een overzicht van beoordelingen die zijn ingestuurd door gebruikers van het Mediflow waterkussen. Gebruikt U zelf een Mediflow kussen ? Dan horen wij uiteraard graag hoe het U bevalt. U Kunt uw beoordeling insturen op deze pagina

Ingestuurd door "van der Have" :
Wij zijn uiterst tevreden over onze mediflow kussens. Ze zijn heerlijk zacht en geef toch enorm veel steun. Voorheen hadden we beide een pijnlijke, stijve nek bij het wakker worden, dat is compleet verleden tijd. Wij gebruiken de kussens in combinatie met een waterbed. Groot voordeel is ook dat je de stevigheid van het kussen volledig naar eigen wens kan bepalen door er meer of minder water in te doen.

Kortom: helemaal geweldig dus !!Ingestuurd door "J. Gouda" :
De Mediflow heb ik ongeveer een jaar. Ik heb hem gekocht omdat ik zo\'n last van mijn nek/schouders had en dacht dat dat mede door mijn huidige kussen kwam. Het ideale van de Mediflow is dat je zelf de dikte kunt bepalen door de hoeveelheid water waarmee je hem vult. Na enkele weken erop te hebben geslapen merkte ik verschil. In het begin was het even wennen. Nu zou ik hem niet meer kwijt willen. Ik wissel heel soms nog wel eens af met mijn oude kussen en pak dan na een paar nachten toch weer de Mediflow. Een aanrader dus!Ingestuurd door "Ingrid" :
Het kussen bevalt erg goed. Ik heb schouderoperaties gehad en veel last met op mijn zij liggen.
Sinds ik het kussen heb is dit geen probleem meer. Ik krijg mijn nek/schouder goed opgevuld door dit water kussen.

Het enige nadeel vind ik het ontluchten van het kussen, dat mij niet altijd goed lukt. Wel is het zo dat je geen klotsen hoort! Dat valt mij reuze mee.
Het is voor mij de oplossing geweest na meerdere kussens bij een beddenspeciaalzaak te hebben uitgeprobeerd. Ik ben er dan ook erg tevreden over

Toevoeging van Mediflow: Het ontluchten gaat het gemakkelijkste door het kussen recht op een stoel te plaatsen en vervolgens met de arm op het kussen een beweging naar boven te maken. Zie voor een toelichting de meegeleverde instructies. Het ontluchten hoeft alleen te gebeuren wanneer het water ververst is, iets wat wij aanraden 1 maal per jaar te doen.Ingestuurd door "Yvonne":
Ik was al heel lang op zoek naar een kussen wat me bevalt, aangezien ik altijd last van mijn nek heb en omdat ik ook heel vlug een doorgelegen oor heb. Gewone kussens waren jaren geleden al niet meer goed, dus de laatste jaren heb ik de speciale kussens geprobeerd. Allemaal met een neksteun, omdat zonder niet wil. Verscheidene soorten en merken neksteunkussens, traagschuimkussens en zelfs een traagschuimkussen met een gat erin voor je oor.

Echter, niets slaapt goed. Bovendien moet je op een neksteunkussen altijd heel precies blijven liggen, want anders klopt de steun onder je nek niet meer en krijg je alsnog een zere nek. Sinds maart 2012 heb ik nu een mediflow kussen en hij bevalt me uitstekend. Het maakt niet uit of ik me beweeg, want de steun in mijn nek beweegt mee en blijft goed zitten. Ik heb de donsuitvoering besteld omdat ik dan een holletje voor mijn oor kan maken, en dat gaat prima. Ik slaap nu heerlijk en als ik nu een keer niet goed slaap, dan heeft dat niets met mijn kussen te maken.

Wat mij betreft: een 10 !Ingestuurd door "Schilder:
Op aanraden van mijn chiropractor het kussen aangeschaft, na vele kussens te hebben geprobeerd. Wat een verschil! Al na 2 dagen voelde ik vermindering van mijn pijnlijke nek en werd ik uitgerust wakker. Heerlijk! En zo simpel in gebruik. Gewoon een maatbeker met de juiste hoeveelheid water, vul het kussen en klaar! Ik wil niets anders meer!Ingestuurd door "E. Snijder:
Mijn vorige waterkussen (geen Mediflow) was na 14 jaar lek. Ik moest dus een nieuw kussen hebben, een kussen gekocht (silvana) van 100,-- eur. Nog geen dag later had ik pijn in mijn nek, schouders en hoofdpijn, en dat werd alleen maar erger. Kussen geruild voor een medium (zachter) resultaat was het zelfde. Kussen mocht ik retourneren (kreeg de helft van de prijs terug), Een kapokkussen gekocht, maar dat was het ook niet, de hoofpijn bleef.

Uiteindelijk hebt ik een Mediflow kussen gekocht en....... heerlijk geslapen, geen hoofd-, nek-, schouderpijn meer. Ik ben uitgerust en slaap heerlijk op dit kussen.
Bij mij komt er geen ander kussen meer in huis dan een mediflow kussen.Ingestuurd door "Janssens":
Voor mij is dit kussen een absolute topper,veel minder nekklachten vanaf dat ik het gebruik.Ingestuurd door "Riet J.":
Het bevalt prima kan niet meer zonder , en ben inmiddels met mijn tweede waterkussen bezig . Gaat altijd mee op vakantie water eruit en het vervoer gaat
prima. Ik hoop dat ze er nog lang blijven !, In de zomer als het flink heet is slaap ik op de waterkant en ik blijf heerlijk koel.

Dus vanaf mijn kant niets anders dan lof !!!!!!Ingestuurd door "M. Huismans":
Erg fijn kussen. Slaapt heerlijk. Makkelijk bij te vullen. Heb zeker een stuk minder last van mijn stijve nek. Aanrader!Ingestuurd door "J van de Klippe":
Ideaal kussen voor op een waterbed. Makkelijk aan te passen aan ieders wens qua hardheid en dikte van het kussen. Slaapt perfect.Ingestuurd door "Katrijn T.":
Het mediflow kussen bevalt me heel goed. Ik wil nooit meer zonder slapen. Het zijn zalige nachten en verlang zelfs naar mijn bed tegenwoordig om me lekker in mijn mediflow kussen te kunnen nestelen.
Ook mijn schoonouders die zeer kritisch zijn zijn overtuigd, alsook alle 4 mijn kinderen. Super!Ingestuurd door "A. van Doorn":
Heb net de eerste nacht geslapen op het Mediflow kussen en heb geslapen als een roosje!
Na en jarenlange zoektocht naar een goed hoofdkussen voor iemand met 3 versleten nekwervels en nekartrose is het een feest om nu eindelijk heerlijk te kunnen slapen. En dan wakker worden zonder stijve nek en tintelende vingers, heerlijk is dat!

Dus voor mij is dit kussen HET kussen van de eeuw!


Dit zijn beoordelingen van echte klanten en op geen enkele wijze aangepast door Mediflow. Heeft u een Mediflow kussen en wilt u uw ervaring delen met de bezoekers van onze website ? Klik dan hier om uw beoordeling in te sturen.

Direct bestellen

Menu

Wat onze klanten zeggen:

"Het Mediflow kussen is een fantastisch kussen, en ik zou het iedereen aanraden" Dr Roberts, Chiropractor

Beoordelingen lezen →

LinksDigikeur Webshop Keurmerk