Home / Over Mediflow

Informatie over Mediflow

 • comfort

  Mediflow; een revolutie in slaapcomfort!

  Het Mediflow orthopedisch water-gebaseerd kussen biedt meer comfort dan welk ander kussen dan ook, dankzij de unieke samenstelling van het kussen. De bovenkant van het kussen is gevuld met Hypoallergene vezels , terwijl de onderkant van het kussen bestaat uit een thermisch afgesloten watercompartiment, gemaakt van zeer sterk polyurethaan-folie.

  Het watercompartiment zorgt ervoor dat het Mediflow kussen zich altijd aanpast aan uw nek en slaaphouding waardoor er een perfecte ondersteuning aan uw nek en hoofd wordt gegeven. Deze optimale ondersteuning resulteert in een fantastisch slaapcomfort en een verbetering van de kwaliteit van de slaap.

 • Orthopedische

  Als beste getest

  Het Mediflow Wellness waterkussen is onlangs in Amerika uitgeroepen als hét kussen voor de verbetering van de kwaliteit van uw slaap. De Johns Hopkins universiteit heeft het Mediflow kussen getest en vergeleken met andere kussens, waaronder Tempur kussens, en is tot de conclusie gekomen dat het Mediflow kussen de beste resultaten geeft voor zowel de verbetering van de slaap als de vermindering van eventuele nekklachten.
  Niet voor niets raden slaapspecialisten over heel de wereld steeds vaker het Mediflow kussen aan.

 • Medisch kussen

  Een goede investering voor uw welzijn

  Een comfortabel kussen is een van de beste investeringen die men kan doen om de kwaliteit van de slaap, en daarmee de kwaliteit van het leven te vergroten. Wanneer u beter slaapt, zult u merken dat u beter uitgerust wakker wordt en beter gewapend bent tegen de stress die het moderne leven met zich meebrengt. Daarbij is een goed kussen enorm belangrijk in het voorkomen of genezen van nekklachten, rugklachten en hoofdpijn. Omdat het Mediflow kussen de druk op de nek en de ademhalingspassage vermindert, kan het tevens een zeer positieve invloed hebben op snurken.
 • Lekker slapen

  Kwaliteit voorop!

  Wij vinden het als geen ander belangrijk om een goed en degelijk product te leveren waar u nog jaren na aankoop plezier van kunt hebben. Daarom wordt er in het Mediflow kussen enkel gebruik gemaakt van de allerbeste, duurzame materialen. Het watercompartiment is gemaakt van het oersterke polyurethaan-folie, de bovenste laag van het kussen is gemaakt van hoogwaardig polyester en de hoes van het kussen is gemaakt van 100% katoen.


  De levensduur van het Mediflow kussen ligt daarom een stuk hoger dan de goedkopere kussens. Bovendien bieden wij u 3 jaar garantie op fabrieksfouten.

  De voordelen van mediflow samengevat:

  Het Mediflow waterkussen...

    » Zorgt voor een optimaal slaapcomfort
    » Verbetert de algehele kwaliteit van slapen
    » Zorgt ervoor dat u sneller inslaapt
    » Helpt rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en snurken te voorkomen of te verlichten
    » Bevat een hypo-allergene fibervulling
    » Past in de meeste nederlandse kussenslopen en is geheel uitwasbaar
    » Is makkelijk bij te stellen aan uw voorkeur door meer of minder water in het compartiment te stoppen
    » Wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie op fabrieksfouten!
    » Heeft wereldwijd al meer dan 6 miljoen tevreden gebruikers.

  Bestel nu het Mediflow kussen direct online.

Direct bestellen

Menu

Wat onze klanten zeggen:

"Het mediflow kussen is een perfecte aanvulling op mijn waterbed" I. Smeets, tevreden klant

Beoordelingen lezen →

LinksDigikeur Webshop Keurmerk